Bu Bahara Detoksla Başlayın!

05-03-2018 14:33
Bu Bahara Detoksla Başlayın!
Bu Bahara Detoksla Başlayın!

Yaygın inanış detoksun kilo vermek için yapıldığı doğrultusunda olsa da, aslında sağlıklı bir beden ve zihin için dönemsel olarak detoks yapmak gerekli. Eğer sizin de kıştan kalma birkaç kilo fazlanız varsa ve dahası yeni sezona taze bir beden ve zihinle girmek istiyorsanız, şimdi detoks yapmanızın tam zamanı olabilir!
 

 
 

Bu yıl tam anlamıyla kış yaşamamış olsak da, baharın kendini göstereceği zamanlara çok az kaldı. Pek çoğumuz kışı evlerimizin sıcağında geçirdik ve belki de fazladan birkaç kilo aldık. 
Mart ayının gelmesi kalın montların dolaplara kaldırılması ve mayo mevsiminin yaklaşması anlamına geliyor, üstelik mevsim değişikliğinin hissettirdiği negatif etkiler de cabası. Bu yıl mevsimsel depresyonu en hafif şekilde atlatmak, kışın aldığınız birkaç kilodan hızlıca kurtulmak ve kendinizi harika hissetmek için detoks yapmaya ne dersiniz? Öncelikle detoksun ne anlama geldiğiyle başlayalım. 
 

Detoks Nedir?

 

 

Detoks, basit anlamıyla vücudunuzdaki toksinlerden arınmanız anlamına gelir. Bu toksinler günlük hayatta tükettiğimiz besinler ve maruz kaldığımız stres sonucunda vücudumuzda birikir. Toksinlerin uzun vadeli etkileri kilo almamız, bedenimizin sağlıksızlaşması ve psikolojik olarak kendimizi kötü hissetmemizdir. Detoks ile bu toksinlerden arınmak ve yeniden sağlıklı bir zihne ve bedene kavuşmak hedeflenir. 

Detoks süresince kırmızı et, tahıl ürünleri ve süt ürünleri tüketilmesi tavsiye edilmez. Bunların yerine bol miktarda taze sebze ve meyve tüketilir, detoks içecekleri içilerek vücudun toksinlerden arındırılması hızlandırılır. Ayrıca spor da detoks sürecinin vazgeçilmezidir. 
 

Juice Planet ile Sağlıklı ve Kolay Detoks

 

 

Juice Planet detoks ürünleri size toksinlerden arınmış, sağlıklı bir bahar vaat ediyor. Juice Planet içeceklerinin tamamı Cold Press yöntemiyle sıkılıyor, pastörize edilmiyor, vitamin ve minerallerini kaybetmiyor. Tamamen doğal, katkısız ve taze olan Juice Planet içecekleri detoks sürecinizin olabildiğince kolay, konforlu ve lezzetli geçmesini sağlıyor. Size de yalnızca sindirim sisteminizi dinlendirmek, enerjinizi biriktirmek ve yeni sezona bomba gibi başlamak kalıyor!
 
Juice Planet detoks içeceklerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.