Gurme Kahvaltılıklar

26-06-2019 15:02
Gurme Kahvaltılıklar
Gurme Kahvaltılıklar

Spot: Kahvaltı, günün en önemli öğünü, hatta bazı sabahlar yataktan çıkmamız için en önemli ve keyifli sebep! Bu yazımızda ailenize, arkadaşlarınıza, sevdiklerinize evinizde muhteşem kahvaltı sofraları hazırlamanız için önerilerimizi derledik. İyi okumalar!
 
Hafta sonu sabahlarının en keyifli kısmı, dilediğimiz saatte uyanıp saatlerce kahvaltı sofrasında kalmak ve sevdiklerimizle sohbet ederek günün ilk bölümünü harika bir şekilde geçirmektir. Siz de dışarının karmaşasından uzak kalmak ve evinizde lezzetli, sağlıklı ve çok daha hesaplı sofralar hazırlamak için önerilerimizden yararlanabilirsiniz. 
 

İşte sevdiklerinize muhteşem kahvaltı sofraları hazırlamanız için en güzel Gurme kahvaltılıklar ve kahvaltı tabağı önerileri:

 
Akçaağaç Şuruplu Pancake
 

 
 

Tatlı sevenler ve kahvaltıyı tatlı yemeden bitirmek istemeyenler için hızlı ve kolay bir seçenek olarak akçaağaç şuruplu pancake hazırlayabilirsiniz. Pancake’in yumuşacık dokusu ile akçaağaç şurubunun karakteristik tadı bir araya geldiğinde ortaya tam bir lezzet patlaması çıkar. Pancake tabağınızı taze meyvelerle süsleyerek tabağınızın çok daha sofistike görünmesini sağlayabilirsiniz.

 

Akçaağaç şurubunu ayrıca waffle, dondurma, yoğurt, kahvaltı gevreği ve sıcak-soğuk içeceklerinizle de tüketebilirsiniz.

 

Peynir Tabağı

 


 

 

Söz konusu peynir çeşitleri olduğunda, Gurmenet’te hem yerli hem yabancı yüzlerce seçeneğiniz var. Bir sonraki kahvaltınızda sofrada sadece beyaz peynir ve kaşar peyniri servis etmek yerine; akşam yemeği öncesinde ve şarap yanında hazırladığınız peynir tabağının bir benzerini yaratabilirsiniz.

 

Gouda peyniri, edam peyniri, brie ve gorgonzola gibi çeşit çeşit peynirin kahvaltı sofranıza ne kadar yakıştığına hayret edeceksiniz!

 

Granola Çeşitleri

 

 

 

 

Bir yiyecek hem sağlıklı hem de lezzetli olamaz diye mi düşünüyorsunuz? Öyleyse fitcuit granola çeşitlerini hiç tatmamışsınız demektir!

 

Fitcuit granolaların her damak tadına uygun çok sayıda seçeneği var. Yabanmersinli, hindistancevizi aromalı, karabuğdaylı ve kinoalı granola çeşitlerini masanızın bir bölümünde sergileyin, yanına yoğurt, süt ve taze meyveler koyun. Misafirlerinizin bu seçenekler karşısında çok heyecanlanacaklarını göreceksiniz.


Omlet Çeşitleri

 


 

 

Omlet gözünüze ilk etapta çok standart görünmüş olabilir. Ancak Ardasan sucuk çeşitleri ile ummadığınız lezzette muhteşem omletler hazırlayabilirsiniz. Ardasan’ın karabiberli ya da hellimli fermente sucuk çeşitleri ile sevdikleriniz için tadı damaktan çıkmayacak omletler yaratabilirsiniz. Tek yapmanız gereken biraz yaratıcı olmak!

 

Şarküteri Tabağı

 


 

 

Et sever dostlarınız için kahvaltıda şarküteri tabağı hazırlayarak, sabah saatlerinde başlayan kahvaltının akşamüzerine kadar keyifle sürmesini izleyebilirsiniz!

 

Karabiberli rozbif, jambon, hindi füme, kekikli İtalyan salamı, kurutulmuş İspanyol salamı ve çok daha fazlası… Şarküteri tabağı için aradığınız tüm ürünlere Gurmenet’ten ulaşabilirsiniz. Keyifli sabahlar!


 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.